19th Ave New York, NY 95822, USA
Terugblik Kruispuntconferentie Huwelijk

Zaterdag 25 september 2021 genoten we met 22 deelnemers uit alle hoeken van het land van een prachtige huwelijksconferentie. Onder leiding van deskundige sprekers – Matthijs Voskuil, Dineke Groeneveld, ds. A.A.F. van de Weg en Marieke Griffioen – werden er een lezing, workshops en gesprekskringen over de volgende thema’s gegeven: het huwelijk in bijbels licht, communicatie in je relatie, man-vrouw verschillen, intimiteit en seksualiteit, vruchtbaarheid en gezinsvorming.

Niet alleen verdiepten de stellen hun gezamenlijke relatie, maar ook als groep ontstonden er mooie verbindingen. Genietend van een chinees buffet en buiten wandelend in het najaarszonnetje vonden veel mooie gesprekken plaats. We kijken dankbaar terug op een mooie dag.

Landelijk Contact Jeugdwerk

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is een jongerenorganisatie in de Christelijke Gereformeerde Kerken met hart en zorg voor alle jongeren van de gemeenten. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.lcj.nl.

Hervormd Jeugdwerk

Het platform Hervormd Jeugdwerk (HJW) zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.hervormdjeugdwerk.nl.