19th Ave New York, NY 95822, USA
Algemene voorwaarden

Het Landelijk Contact Jeugdwerk Christelijke Gereformeerde Kerken, hierna te noemen LCJ, en het Hervormd Jeugdwerk, hierna te noemen HJW, verlenen hierbij toegang tot kruispuntconferenties.nl (de website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door LCJ/HJW en derden zijn aangeleverd. Het LCJ en het HJW behouden zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan gebruikers mededeling te hoeven doen.

Privacyverklaring
Voor deze website is de privacyverklaring van het LCJ van toepassing (en van het HJW, maar die is in principe hetzelfde).

Algemene gegevens en contact
Voor alle (bijbelstudie)conferenties zijn de algemene gegevens van het LCJ en het HJW van toepassing. Voor direct contact over de website: webmaster@kruispuntconferenties.nl / 06-46881232.

Annulering conferenties
Voor alle (bijbelstudie)conferenties geldt een annuleringsregeling.

Landelijk Contact Jeugdwerk

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is een jongerenorganisatie in de Christelijke Gereformeerde Kerken met hart en zorg voor alle jongeren van de gemeenten. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.lcj.nl.

Hervormd Jeugdwerk

Het platform Hervormd Jeugdwerk (HJW) zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.hervormdjeugdwerk.nl.